en sorts orkidétänka sig.. vi fick denna i present för ett år sen.. den blommade då men har inte blommat sedan dess. inte ens i sommarens solljus.. men nu, efter ett års sömn, när det är som allra mörkast passar den på att blomma igen. den är vacker som en snöflinga, med små små stänk av lila längst ut i kanterna.. och vad härligt det förövrigt är med pudersnö på fönsterblecken..

nytt till necessär´n

igår hann jag faktiskt springa en sväng till Kicks på min lunch.. var i stort behov av några nödvändigheter till min necessär..nytt schampo och balsam, beslutsångesten föll på så doften fick avgöra.. :)en ny eye-make up remover, har använt Biotherms förra verson men hoppas denna nya är strået vassare.. var inte helt nöjd med den förra men jag ger väl dem en chans till.. jag gillar ju färgen och formen..och den här följde bara med i korgen som en liten bonus.. syns tyvärr inte hur glänsande fin den mörkröda färgen är! Det var det om gårdagens lilla shoppingtur. Nu ska jag fortsätta städa här hemma. Har hållit igång hela dagen men ändå känns det som om jag inte fått gjort något vettigt. Konstigt fenomen.

en dag med många sysslor

Hej svej, nu har det varit ett litet uppehåll igen, det beror på att det är juletider och extra mycket jobb för min del som jobbar i en butik.. idag har jag ledigt så jag passar på att ordna upp här hemma. Jag håller på och springer upp och ner till tvättstugan nu men strax är det sista tvätten jag ska hämta. Passade på och bytte sängkläder förut och förstås var lille Raggelito tvungen hoppa upp med sina smutsiga tassar, men han hann inte så långt då jag stod precis bredvid -tji fick han- .. nu tar han sin middagslur men sen blir det långprommis och senare bad för hans del. Hans plommonschampo börjar ta slut så jag måste införskaffa en ny god doft :) förut kunde han inte hoppa upp i soffan själv, men nu har han kommit på knixen..så nu ligger han o sussar sött i soffan medans jag pysslar och sysslar..