vårstädning

jag är tvungen gå igenom mina bilder som jag har samlat på mig på datorn, det finns alldeles för många.. så här kommer ett axplock innan jag kastar dem i soptunnan..denna blomma fick jag av gubbsingen min.. härliga färger på blommorna!
hmm.. några jag var tvungen ta kort av innan de vissnade antar jag..nu får det vara klart med blombilder! :)den här boken var väldans läsbar om man kan säga som så.. jag längtade efter att få se filmen efteråt, vilken nästannästan höll upp till mina höga förväntningar! baserad på sanna händelser är den också! gillar skarpt!that's all folks! <3

present till en bäbis

jag har klurat på vad vi ska köpa till våra vänner som precis fått en söt liten bebis.. ska man köpa sängkläder, kläder, gosedjur, nån extra söt bok eller vad ska man egentligen..? det enda jag har lyckats köpa är "ingredienser" till ett kort.. 

vernissage idag!

Efter tio dagars jobb var det minst sagt skönt med helgledigt! Jag har haft en väldigt trevlig lördag med vänner och fika på dagen och på kvällen blev det dags för taco-mys hemma hos mig. Imorse väckte Ragge mig kl åtta som vanligt för att berätta att det var dags för morgonpromenad. Som tur är har jag har lärt mig uppskatta de här tidiga promenaderna, speciellt dagar som dessa då solen skiner och fåglarna kvittrar! Nu ska jag börja göra mig i ordning för min kära vän Emelies vernissage! Såå spännande! :)behöver jag säga att han älskar solen..?