hemma igen efter finfin vecka i Sälen

Förra lördagen firade vi vår sju-åriga bröllopsdag med bland annat en goood brunch på Grand Hotel.. sen gick vi på stan och strosade och efter det var vi tvugna åka hem och börja packa. Söndagen innebar tidig väckning och bilresa mot Sälen, Lindvallen. Vi tog ett snabbstopp i Gävle för fika men fick en väldigt torr bulle så vi åkte vidare ända till Mora och Mora Kaffestuga, ett jättemysigt fik med massa godsaker! Vi brukar faktiskt alltid passa på att åka förbi där på väg till och från Sälen.

Jag var jätteorolig över hur det skulle gå att åka skidor med mitt trasiga knä och första åken var väl lite ostadiga men sen började det gå hur bra som helst! Sååå nöjd! Har haft härliga dagar i backarna, både soligt och mulet men mest sol! :) Och sen har vi ätit gott, fikat och bara tagit det lugnt, härligt! Ragge har också gillat fjäll-livet och träffat nya bekantskaper hihi.

Idag är jag ledig och passar på att vårstäda, tvättstuga, packa ner vinterkläder och sånt. Sen tänkte jag faktiskt göra i ordning balkongen också, det är dags! Men först ska hunden ut och sen har jag en bokad sjukgymnasttid. 

idag och en dag till

och sen är det semester för hela slanten, tjohoo!!! Det blev en låååång dag på jobbet igår då min stackars Mell var sjuk och det var ingen annan som kunde komma och jobba.. fick stå ensam från öppning till stängning, men jag höll mig sysselsatt trots att kunderna lös med sin frånvaro. Passade på att flytta om i butiken och sånt trevligt och plötsligt var klockan 20:00 ändå. Fast bakslaget kom imorse då jag skulle ta mig upp ur sängen, väldans trött i både knoppen och kroppen.

Idag har jag tillbringat en och en halv timme hos sjukgymnasten, fick vara en halvtimme i gymmet och allt, NU ska jag komma igen så det så! Fast jag fick inte ha nåra vikter i övningarna (det kändes ju lagom kul) men det skulle ändå inte fungera.. men snart så! Och nästa vecka tänker jag faktiskt prova mig på slalombacken, om inte annat så får jag väl glida omkring i barnbacken haha.

Nu har jag och lill-Ragnar varit ut på promenad i solskenet och jag trotsade faktiskt knät där med och drog på mig mina Easytone-dojjor, häääärligt att slippa Uggsen som jag gått i nåra månader nu!!!Ragge gillar vårvädret lika mycket som jag!Nosa lite..Visa hur vig man är..Lite väl rufsig om nosen kanske :)Spana lite på tjejjer ;)Sen måste man nog vila lite. Tji fick jag som hade glömt bädda.. och nu kan jag ju inte flytta på honom då han har fixat gosegrop åt sig hihi. Men snart ska vi åka mot jobbet så han får väl sova tills dess då.. Ha en fin torsdag!

när det är sol och vår...Trots att jag fortfarande känner mig hängig så blir det mycket lättare direkt solen tittar fram och hela lägenheten fylls med ljus - härligt med vår! Jag skulle bara vilja dra på mig joggingskorna och bege mig ut! Men näpp, det går inte, kan inte ens gå på en snabbare promenad för det här eländiga knät som aaaaaaaaaaldrig blir bra! Jag har haft myror i brallan i snart två månader och nu när snön är borta och vårsolen värmer börjar det kännas olidligt! Jag vill träna, förnya garderoben, fixa till rufset, storstäda och möblera om, för att inte tala om att jag vill flytta!!! Det blev aldrig något med förra lägenhetsbytet, men ikväll har vi nya aspiranter.. *hoppas*

Nystart är i allra högsta grad behövd, för mig, nu!!! Fast jag tror jag inleder nystarten på fredag, då börjar min efterlängtade vintersemester! Och på lördag blir det firande i dubbel bemärkelse! <3