usch!

gårdagen var absolut inte en av de trevligaste dagarna! jobbade sjunde dagen i sträck med ett fortsättningsvis blåsfisk-svullet knä; och antagligen för att jag stapplat omkring som en kråka och spänt mig sju dagar var det som bäddat för ett migränanfall. hade huvudvärk hela dagen men fick så fruktansvärt ont då jag kom hem så jag kunde knappt prata. sängliggandes 15 timmar. och nu känner jag fortfarande av huvudvärken, 24 timmar senare. med en sådan spränghuvudvärk känns det bara som en pytteliten bisak att jag tappade min htc i golvet så att displayen kraschade.Melodifestivalen 2012

Helgen sprang förbi ganska snabbt, som det ofta gör då jag jobbar. Lördagskvällen ägnades åt mello och efter fyra deltävlingar håller jag fortfarande fast vid min favorit Loreen. Må bästa låt vinna!Ser med spänning fram emot finalen om två veckor..

"Euphoria" – Loreen     absoluta favoriten! 

"Mystery" – Dead By April     lite cool men inte mello

"Shout it Out" – David Lindgren     blir väl inte jätteledsen om han vinner heller

"Soldiers" – Ulrik Munther     hälften av småtjejjerna röstar Ulrik, hälften Danny?

"Mirakel" – Björn Ranelid feat. Sara Li     alltså.. ja det är ju i alla fall vågat och annorlunda!

"Why Am I Crying?" – Molly Sandén     trååååkigt med ballad i mello, har jag alltid tyckt!

"Amazing" – Danny     för lik Swedish House Mafia, och ärligt talat lite tråkig tycker jag.. 

"Why Start a Fire?" – Lisa Miskovsky     bra musik, men inte mello

och så två till från nästa lördags andra chansen..På tal om mello så hade Finland sin final i lördags, med ett nytt namn på tävlingen dessutom: Uuden Musiikin Kilpailu.. den nya musikens tävling typ, heh. Vinnare blev Pernilla Karlsson med "När jag blundar". Ingen favorit för min del men roligt att det i år igen var en finlandssvensk som vann! :)med en enkel tulipan..
..inte på någon speciell bemärkelsedag utan bara för att de är så fina! Eller, ja, man kan ju alltid fira att våren är på väg! Blev tidig väckning imorse, spenderade 2h hos sjukgymnasten med ultraljud, kinesisk tejp och träning på programmet. Sedan hämtade jag ut foton som jag hade beställt, tyvärr var det inte alls bra kvalitét på dem men man kan väl göra något roligt av dem ändå. Och sen hann jag med en liten vovvepromenad i solskenet och nu fika innan jag kör iväg till jobbet.

Ha en Härlig Fredag!