vårkänslor

 
Den dumma dagen till trots blir jag ändå glad varje gång jag ser min fina bukett jag fick av en väldigt fin kille i lördags.. Han överöser mig med presenter, middagar och fina ord, han är en gentleman och en verklig sötnos. Men det är svårt att våga lita på någon igen efter att ha upplevt det största sveket av alla.. Efter så många år.
Men jag vill.

migrän

 
Hade en händelserik helg som slutade med att jag började känna av en ruskig huvudvärk igår eftermiddag.. Tänkte att frisk luft skulle göra susen så tog en långpromenad till Djurgården. Det var härligt att vara ute trots grått väder, men det hjälpte tyvärr inte min huvudvärk som bara blev värre och värre och resulterade i sänggående kl 18. Idag är jag fortfarande jätteseg och orkar inte göra något, hoppas det går över till kvällen då jag får besök av Emma-vännen. Lägenhets- och jobbjakten får pausas till morgondagen..

fastlagsbullor och ångest

 
En och en halv månad kvar tills jag flyttar. Frågan är bara: vart? Det är inte roligt att försöka hitta en bostad i Stockholm. Inte blir det bättre av att jag dessutom måste se till att hitta ett jobb också. Och ordna klart allt med skilsmässan. Jag försöker peppa mig med en semla här och där. Fungerar sådär..